Η παρουσιάστρια τότε ήταν έγκυος στον πέμπτο μήνα και εξηγεί γιατί βάφτισε τον γιο της Φίλιππο – Ραφαήλ

Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της παραλίγο να μετατραπεί σε τραγωδία. Η Σίσσυ Χρηστίδου, μέσω ενός βίντεο που «ανέβασε» στο κανάλι της στο YouTube εξηγεί πως σώθηκε από θαύμα, όπως αναφέρει, και κατάφερε να σώσει τον εαυτό της αλλά και το παιδί που κυοφορούσε.

Όπως αναφέρει η παρουσιάστρια στο βίντεο αυτό το ατύχημα είναι και ο κυριότερος λόγος που βάφτισε τον μεγάλο της γιο Φίλιππο και με το όνομα Ραφαήλ καθώς σε αυτόν αποτάθηκε όταν η ίδια είχε υποστεί σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο και την κοιλιά της. Ήταν πέντε μηνών έγκυος και όπως ήταν λογικό, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε εκείνες τις τραγικές στιγμές ήταν να μη χάσει το μωρό που κυοφορούσε.

Το ατύχημα συνέβη όταν θέλησε να μαγειρέψει φασολάκια για να φάει. Έβαλε λοιπόν το λάδι στην κατσαρόλα και αυτήν στο μάτι της κουζίνας και ξεκίνησε το μαγείρεμα. Ένα τηλεφώνημα όμως της απέσπασε την προσοχή και για αρκετή ώρα μιλούσε όταν άρχισε να ακούει κάτι περίεργους θορύβους από την κουζίνα. Με το που αντίκρισε την κουζίνα σοκαρίστηκε και έτρεξε να κατεβάσει την κατσαρόλα από τη φωτιά.

Σχετικά Tags

Σίσσυ Χρηστίδου

Source link

Αρθογράφος και YouTuber για το site https://trelogatos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.